Hur man hittar städfirma snabbt och lätt

Har du tröttnat på att städa? Du är inte ensam och som tur är finns det företag som snappat upp att städning inte är för alla, vi kallar ett sådant företag för enkelhetens skull städfirma.

Är man helt ny i städfirme-träsket kan det vara bra att veta om några saker innan man ger sig ut i jakten på städfirma.

Anlitar man en städfirma helt vitt och helt lagligt, vilket man absolut bör göra så kan man dra av 50 % på arbetskostnaden för städning stockholm med hjälp av ROT-avdraget! Det gör det helt onödigt att hålla på med svarta skumraskaffärer när det kommer till städning.

Man bör även försäkra sig om att den städfirma för städning stockholm som man anlitar har försäkringar som täcker personal och sakerna i den lokal de städar. Annars bör du kolla upp om din försäkring täcker städaren som är hemma hos dig om de skulle skada sig eller skada något i lokalen/hemmet.

Att städfirman är registrerad och innehar F-skatt och gärna är medlem i en branschorganisation för städning stockholm är andra saker som är bra att kolla upp innan man anlitar någon. Det gäller för de flesta tjänster i de flesta branscher.

Då är det bara att börja leta, jag skulle rekommendera internet och en sökmotor vid namn Google. Det är det bästa och snabbast sättet att få tag i städfirmor där du bor. Man får snabbt fram ett urval att välja mellan och ett telefonsamtal eller klick in på deras hemsida är bara en knapptryckning bort.

Du kan då läsa på hemsidan om deras försäkringar för flyttstädning med städfirma och F-skatt och annat, där kan du även begära offert eller ringa upp dem och diskutera priser.

Det är viktigt att du känner att du kan lita på flyttstädning på den städfirman du anlitar, särskilt om de ska städa hemma hos dig där du har alla dina personliga tillhörigheter och kanske föremål med affektionsvärde som kan stjälas eller förstöras av en oförsiktig städare.

Recommended Reading