Vi är så nöjda med vår städfirma

Dagens tema på vår webbplats där vi hjälper konsumenter i djungeln av tjänster och produkter är; hur man får tag på en städfirma som man kan lita på?

Det kan vara skönt att få städhjälp hemma och vi som arbetar kontor tar det nästan för givet att det skall komma en städfirma och städa för oss.

Tar man hjälp av en städfirma för att städa hemma kan man använda sig av ROT-avdraget för att dra av 50 % på arbetskostnaden.

Vi har frågat våra läsare hur de gjort för att hitta sina städfirmor och om de är nöjda. Många skickade in svar och vi har valt ut ett mail från Malin som har anlitat en städfirma för att städa varannan vecka i deras villa. Malin och hennes man jobbar båda heltid med flyttstädning Göteborg och har två barn att ta hand om, de tycker att det är en värdefull avlastning att få hemmet storstädat varannan vecka med en städfirma med hemstädning göteborg så de får mer tid över till varandra, till barnen och annat.

Jag lämnar över ordet till Malin:

Det kändes som vi inte gjorde annat än att jobba och utföra hushållssysslor. Laga mat, städa och sköta om trädgården. Sen har vi ju annat att göra också, träna och umgås med vänner. Ingen av oss gillar att städa särskilt mycket så vi började leta efter en städfirma på internet för flyttstädning Göteborg och för att få en uppfattning av vad det kunde kosta att slippa storstäda. Vi blev glatt överraskade när vi märkte att det inte alls var särskilt dyrt att få huset städat två gånger i månaden. Då kunde vi bara göra lite småplock och kanske dammsuga vid hemstädning de mest använda rummen där emellan. Vi tycker det är jätteskönt och det känns som vi kan lita på vår städfirma vid flyttstädning Göteborg. De har hjälpt oss nu i över två år och det känns inte längre konstigt att ha någon hemma hos oss när vi inte är hemma.

Vi går till jobbet och när vi kommer hem är huset ny-städat och jättefint! Det är verkligen något vi rekommenderar alla att testa på!

Recommended Reading